Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Dell laptopovi po veleprodajnim cenama

Dell laptopovi svrstavaju se među popularnije modele i to s razlogom. Najviše se ističe njihov kvalitet, a iskustva korisnika su pozitivna. Dell laptop odlikuju odlične komponente i stabilnost, zbog čega su neretko glavni izbor mnogih. 

Zašto su dobri Dell laptopovi?

Poput glavnih konkurenata, Dell u ponudi ima modele za svakog korisnika. Posebno se ističe činjenica da se Dell laptopovi ne greju, što je ranije bio veliki problem mnogima. Noviji modeli su impresivni, jer su otporni na prašinu i ogrebotine. Verovatno najjači adut Dell laptopova je cena koja je i više nego pristupačna za većinu modela

Jedina zamerka koja se ističe među korisnicima je veličina tastature, nešto je manja, a određeni modeli ne poseduju numerički deo. S druge strane, kvarovi su veoma retki, te mnogi preporučuju kupovinu skupljih modela, pošto se investicija i te kako isplati. 

Što se tiče njihovi serija, najpoznatije i najtraženije su:

Dell Latitude laptopovi

Ovi laptopovi su odlični ako radite više stvari istovremeno. Imaju snažne procesore i napredne sisteme za hlađenje, što ih čini idealnim za svakodnevnu višečasovnu upotrebu. Poseduju fenomenalan i jedinstven Dual Opposite Outlet ventilator koji omogućava pun kapacitet rada, dok štiti laptop od pregrejavanja. 

Dell Vostro laptopovi

Ovi modeli su posebno pogodni za ljude koji se bave finansijama, odnosno, svakodnevno koriste razne grafikone i tabele za vođenje evidencija. Jednostavni su za upotrebu kako biste što lakše mogli da radite na njima. 

Dell Inspiron laptopovi

Kvalitetni laptopovi za svakodnevnu upotrebu, bilo da je u pitanju posao ili razonoda. Ako vam je potreban laptop koji možete koristiti u različite svrhe, onda je Dell Inspiron serija za vas. 

Dell XPS laptopovi

Serija koja je namenjena zahtevnim korisnicima. Krasi ih moderan i elegantan dizajn, brzi procesor, velika RAM memorija i SSD.

Prikazi sledecih 18 proizvoda
Product filters
ISPORUKA ODMAH
Tip Procesora
Display
Ram
2-u-1 laptopovi
Rezolucija
SSD disk
Video kartica
Velicina hard diska
Video adapter tip
Express Card
Verzija operativnog sistema
Touch screen
Operating System