Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Microsoft surface laptopovi po veleprodajnim cenama

Microsoft laptopovi su napravljeni da vam olakšaju svakodnevne poslove. Bilo da su u pitanju studentske obaveze, igranje video igrica ili posao, Microsoft u svojoj ponudi ima modele prilagođene svima. 

Zašto su dobri Microsoft laptopovi?

Microsoft je proteklih godina počeo znatno ozbiljnije da ulazi na tržište laptopova, a to pokazuje njihova najnovija Microsoft Surface linija koja je zamišljena da izađe na crtu Apple laptopovima

Iako nemaju toliku popularnost kao konkurencija, Microsoft laptopovi su veoma kvalitetni, što ih čini pouzdanima za dugogodišnju upotrebu. Mnogi modeli imaju snažne i brze procesore koji će vam olakšati svakodnevne poslove, igranje igrica i gledanje filmova. 

Ovi laptopovi su elegantni i moderni, te će zadovoljiti svačiji ukus. Ujedno su lagani i jednostavni za upotrebu. Što se tiče modela i linija, treba pomenuti sledeće:

Microsoft Surface laptopovi - iako su pojedini modeli veoma skupi, ovi modeli su fantastični i namenjeni osobama koje žele kvalitetan laptop. 

Microsoft Surface Book - idealan za osobe koje se bave grafičkim dizajnom, crtanjem i inženjere čiji dan ne može da protekne bez olovke u ruci. 

Microsoft Surface Pro - 2 u 1 uređaj koji može biti laptop i tablet. Poseduje odvojivu tastaturu i olovku, te je odličan za ljude koji su stalno u pokretu i bave se kreativnim poslom. 

Microsoft Surface Go - odličan za svakodnevne lakše poslove, gledanje filmova i sportskih događaja. Veoma je popularan kod studenata, jer je lagan i jednostavan za upotrebu. 

Ako imate nedoumice u vezi sa Microsoft laptopovima, stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja. 

Prikazi sledecih 18 proizvoda
Product filters
ISPORUKA ODMAH
Tip Procesora
    Show all (15)
Display
Ram
2-u-1 laptopovi
Rezolucija
SSD disk
Video kartica
Velicina hard diska
Video adapter tip
Verzija operativnog sistema
Touch screen
Operating System