Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Lenovo laptopovi po veleprodajnim cenama

Lenovo laptopovi prema iskustvu korisnika godinama važe za jedne od najpouzdanijih na tržištu. Kompanija Lenovo važi za renomiranog proizvođača koji u svojoj paleti proizvoda ima modele namenjen za sve korisnike i njihove potrebe. 

Zašto su dobri Lenovo laptopovi?

Kao najveća prednost Lenovo laptopova ističu se njihovi delovi, jer ih proizvode sami. Time imaju kontrolu nad kvalitetom, što ih čini veoma pouzdanim. Naročito se ističe baterija koja može da traje i više od pola dana

Poput drugih proizvođača, Lenovo je razvio zasebne linije kako bi kupci mogli lakše da nađu željeni model. Tu se posebno ističu W i T serija, koje jesu skuplje, ali mnogi tvrde da i te kako vredi investirati u njih. 

Lenovo ThinkPad laptopovi

Namenjeni su za poslovne ljudi koji traže laptop sa odličnom baterijom i za svakodnevnu višečasovnu upotrebu bez zastoja. To se posebno odnosi na T seriju koja je dovoljno snažna da odmeni desktop računar. Poseduju brze i snažne procesore i veoma su lagani, što ih čini najpopularnijim modelom među poslovnim ljudima. Postoje serije E i L koje su takođe kvalitetne, uz to znatno pristupačnije i tražene. 

Lenovo Legion laptopovi

Modeli koji su namenjeni za igranje igrica. Izuzetno su popularni među gejmerima, pošto imaju snažnu grafičku karticu, procesor, RAM memoriju i sl. Ekrani su visoke rezolucije i poseduju opciju hlađenja kako ne bi došlo do pregrevanja. 

Lenovo Yoga laptopovi

Ova serija Lenovo laptopova je namenjena za osobe i ljude koji se bave kreativnim poslovima. Veoma su praktični i fleksibilni, te dobijate 2 u 1 laptop. Možete ih koristiti kao tablet za gledanje filmova ili laptop za montažu video materijala. Veoma su lagani i čvrsti, a osim toga imaju integrisanu olovku, što je posebno pogodno za kreativce. 

Prikazi sledecih 18 proizvoda
Reviews

No data found

Write a review
Product filters
ISPORUKA ODMAH
Tip Procesora
Display
Ram
2-u-1 laptopovi
Rezolucija
SSD disk
Video kartica
Velicina hard diska
Video adapter tip
Verzija operativnog sistema
Touch screen
Operating System